Patrullriks på Instagram

Man kan ju bli otålig för mindre, men just nu känns det som att det är lite väl långt kvar tills vi får åka till Gärdsmark och Patrullriks. Om du känner likadant så kan vi tipsa om Patrullriks på Instagram där du redan nu kan följa andra som laddar inför Patrullriks. På hashtagen #priks2014 samlar vi allihop tillsammans bilder som får oss att tänka på Patrullriks. Så ta en bild och var med du också!

De senaste bilderna kan du se längst ner på patrullriks.nu och de finns även samlade på en egen Instagramsida. genom att söka på #priks2014 i din Instagram-app i telefonen.

Instagram är en mobil-app som du kan ladda ner gratis till din mobiltelefon och som används för att fotografera och dela med sig av bilder. Genom att skriva #priks2014 när du publicerar bilden läggs din bild automatiskt till i samlingen med bilder för Patrullriks 2014.