Scouting med siktet inställt på Patrullriks!

För att alla enkelt skall kunna komma på Patrullriks i Gärdsmark har vi tagit fram ett projekt, Projekt: Patrullriks 2014! Vi vill på det här viset inspirera och hjälpa dig som tror att det här med scouting det är något för dig och de barn och unga som finns i din närhet. Projektet går ut på att ge energi till dig som ser en möjlighet att hålla i en scoutgrupp med siktet inställt på Patrullriks 2014.

Patrullriks är ett fantastiskt läger, ett minne för livet av många goda anledningar. Med hjälp av Projekt: Patrullriks 2014 hoppas vi att fler ska få möjlighet att åka på lägret. Projektet innebär en början, och ett slut i och med Patrullriks i Gärdsmark 2014. Det vi hoppas, är att ni ska bli inspirerade och peppade att starta upp en grupp, om än tillfällig, och ladda för en mäktig lägerupplevelse. Och när lägret är över, ja då är också ert scoutprojekt slut. Sedan kan vi ju inte garantera att barnen inte önskar en fortsättning…:-)

För dig som tror att det här skulle kunna vara något för dig så finns nu ett komplett material med inledning, aktivitet och avslutande andakt. Bara att följa. Givetvis finns också information om vilka prylar som behövs för de olika aktiviteterna.

Mer information och det kompletta materialet hittar ni här.

Och tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill ha hjälp att komma igång!