Dags att lära känna lägerkommittén, Thomas är först ut :-)

Patrullriks är ett äventyr som bygger på att många är med och hjälper till för att skapa den bästa möjliga upplevelsen för alla som har turen att vara med på lägret. Men det finns en grupp, lägerkommittén (LÄKO), som håller i trådarna och ser till att alla pusselbitar faller på plats. Därför tänkte vi nu att det är dags att vi får börja lära känna lägerkommittén inför Patrullriks lite bättre. En av de som är med i LÄKO är Thomas Holmström som ser till att informationen runt lägret fungerar. Här kommer några snabba svar från Thomas om vem han är och vad han har för relation till Patrullriks :-)

Thomas Holmström

Namn Thomas Holmström

Ålder 46

Ort Bureå

Så här många Patrullriks har jag varit på:
Även om jag varit med i scouterna och FG-PG sedan jag var liten, så har jag bara lyckats pricka in fyra Patrullriks: Vässarö, Holmsvattnet, Mjösjöliden och Sällerhög.

Bästa Patrullriksminne:
Oj vad svårt! Att se minen och höra skriken från alla scouter när vi ledare genomförde en slem-och-tandborstsspott-vatten-sketch i Mjösjöliden, är svårt att glömma. Inte heller smaken…

Viktigaste i min Patrullrikspackning:
Regnkläder. Att kunna trivas och må gott fast än det regnar är guld värt.

Detta ser jag mest fram emot med Patrullriks i Gärdsmark 2014:
Den magiska känslan när hela lägret samlas för det första gemensamma lägerbålet.

Min roll på Patrullriks i Gärdsmark 2014:
Mycket av jobbet som PR/INFO-chef har genomförts innan lägret startar; grafisk profil, informationsmaterial, kommunikation på webben och i tidningar etc. Men under lägret är såklart tidningsproduktionen ett viktigt uppdrag för hela PR-gänget. Och i Gärdsmark ska vi försöka lyfta den ännu några snäpp.

Dagens tips
Glöm inte att instagramma dina förberedelser. #priks2014

 

Vi kommer att få lära känna de andra i LÄKO lite bättre framöver, så håll utkik här på patrullriks.nu eller i vår Facebookgrupp så kommer du att lägga märke till när detta dyker upp!