Nya umeåscouter laddar för Patrullriks 2014

projekt2Som ni kanske sett tidigare här på patrullriks.nu finns ett material som är speciellt framtaget för att komma igång med scoutverksamheten och ladda upp inför Patrullriks 2014. Vi kallar det för Projekt Patrullriks 2014. I EFS i Umeå har man kommit igång med materialet och både de nya scouterna och ledarna verkar vara just laddade inför det kommande lägret. Roligt är också att flera av ledarna är helt nya inom scouting och ser fram emot sitt första vildmarksläger. Mer om detta kan man läsa här.

Kanske är Projekt Patrullriks 2014 något som skulle passa alldeles ypperligt även i ditt sammanhang? Mer information och hela materialet finns att ladda ner här. Och vill du komma i kontakt med någon och prata mer om upplägget så kontakta gärna ert EFS/Salt-kansli i respektive distrikt. Ni kan även kontakta EFS/Salt Västerbotten 090-12 58 10 eller scoutkonsulent Birgitta Bergner på EFS Västerbottens kansli 090-12 58 72 , birgitta.bergner@efsvasterbotten.se