Sprid budskapet om Patrullriks!

Ni har väl inte missat att gå in på Facebook och gilla våran Facebooksida? På Patrullriks Gärdsmark 2014 kan du följa uppdateringar om lägret och se hur vi peppar inför lägret till sommaren.

Men det är inte bara i sociala medier som vi behöver arbeta för att nå ut med budskapet om sommarens läger. Till exempel behöver vi synas i alla sammanhang där vi har möjlighet att nå ut till barn och unga som har möjlighet att ta del av lägerglädjen. Här på hemsidan kan man ladda ner en affisch som passar utmärkt att sätta upp där den syns som bäst och visar att uppladdningen inför sommarens läger är i full gång. Det finns också en folder som berättar mer om varför Patrullriks är ett så oemotståndligt läger.

Klicka här för att komma till trycksakerna. 

rekrytering1 rekrytering2

Så ladda ner och sprid budskapet om Patrullriks!