Två viktiga förberedelseuppgifter!

Det är inte så länge kvar till Patrullriks i Gärdsmark och många kårer håller säkert på att förbereda sig inför sommarens stora äventyr, kul! Här kommer två uppgifter som kan vara smarta att prioritera inför lägret:

Tillverka en Tabard!

Lägerkommittén ser gärna att ni hemma i era kårer förbereder er särskilt inför två av dagarna. Den ena dagen handlar om mötet med nya människor. Inför den dagen skulle vi vilja att ni har sytt eller ordnat var sin tabard. Mer information om vad en tabard är hittar ni på Samling 7. Att det är samling 7 beror på att Samling 1-12 finns i Projektmaterialet inför p-riks som ni kan hämta hem här på www.patrullriks.nu.

Tillverka en tabard

Förbered Marknadsdagen!

Den andra dagen är Marknadsdagen. Samling 10-11 innehåller redan några tips på lägerförberedelser men här får ni mer tips att förbereda Marknaden.  Det här materialet tar upp varför och hur vi kan bidra med att ge av vårt överflöd till andra som inte har lika mycket.

Väl mött i Gärdsmark 2014! /LÄKO

Klicka här för att komma till Projekt: Patrullriks 2014.