Äntligen är det dax! TJOHO!

Äntligen är det dax! TJOHO!

Känns så roligt att deltagarna snart är på plats så att lägret kan börja. Jag älskar läger. Det har betytt mycket för mig genom hela mitt liv. Patrullriks är speciellt. Så annorlunda mot vardagen. Helt plötsligt tar jag tag i spindlar och småkryp och slänger ut dem ur tältet (jag som inte tycker om kryp) eller bara låter dem vara , jag äter på halvodiskade tallrikar, har på min samma kläder många dagar, håret står åt olika håll. Det blir andra saker som blir mer viktiga: möten och samtal med gamla och nya vänner, tid med Gud i Hans fantastiska natur, gudstjänster och bön och lovsång. Att vara på Patrullriks ger mig faktiskt ett andningshål i vardagen, tiden stannar av lite och vi alla landar här och nu.

När jag fick frågan att vara med och jobba med Patrullriks tvekade jag inte en sekund. Självklart ville jag vara med och få jobba för något som jag älskar och för att få ge tillbaka något som jag under min uppgift som varit så viktigt för mig. Som faktiskt format mig till den jag är idag. Läger är en del av mitt liv, min relation med Gud, familj och vänner. Vi delar en upplevelse tillsammans för lång tid framöver.

Visst har det funnits både dagar och nätter då jag funderat över hur ska det gå. Får vi ihop det, varför skulle en del av oss bli sjuka, inte orka eller tappa lusten?

Men då har jag haft målet i sikte – Jesus är vårt hopp! Jag vill att fler ska få lära känna Jesus och läger är ett sätt att visa på Honom som skapat oss och det liv vi lever. Vi behöver också varandra . Vi har bett mycket för lägret och jag hoppas att du – vare sig du vandrat med  Jesus länge eller om du är nyfiken på vem Han är – får lära känna Honom och Hans kärlek på nya sätt under lägret.

Idag är det lördag och ikväll när jag somnar har halva lägret kommit – så roligt, jag ser fram emot att få träffa er alla.

Vi gör lägret tillsammans så du är viktigt!

Välkomna till Patrullriks i Mossebo 2017.

KRAAAM Anna