Skönt häng på JUMP

Onsdag 2 augusti

Hallå alla bloggläsare, dagen ute på Jump började på topp då vädret levererade och vi slapp äta frukost under en läckande presenning. Har varje dag funderat på att fixa till den på något sätt men det är ett projekt som fortfarande inte blivit av.

För övrigt är slaskgropen överdrivet fräsch i år då vi nu slänger det mesta i våran lilla gröna påse. Lite tråkigt tycker jag som hade sett fram emot att någon i socken skulle ta sig ett bad, men eftersom man är scout är det väl klart att naturen är prio ett.

Förmiddagen bestod som vanligt med workshop vilket hos oss betyder att någon inspirerande själ kommer och berättar något viktigt. Idag lyssnade vi till Elias som är missionär i Etiopien och som pratade om ”vem som är vår nästa” vilket slutade med att alla tog sig runt en bana antingen blinda, halta eller stumma.

Vår patrull fick idag ge oss iväg på ”aktiviteten utan namn” eller som nu kallas katapulttävlingen. En massa uppdrag runt lägerområdet där man vann slanor till sitt katapultbygge. Även om min egen grupps mästerverk inte blev så lyckat kan jag stolt säga att jag är kusin till vinnaren.

Eftersom vädret inte verkar bli lika gött imorgon då vi ska till Öland har eftermiddagens planer kommit att bli till Woodparty! Vollybollturnering, en massa musik och uppblåsbara pooler. Tänk att faktiskt kunna få tvätta sig, dröm.

Efter det som förhoppningsvis blir en fartfylld kväll väntar sovsäcken än en gång, hoppas att vi idag inte finner en padda i tältet. Ja, jag är scout, men det var faktiskt otrevligt.

Puss & Kram från JUMP!

Matilda Kårlin och Linus Bergendorff