Domus dei är latin och betyder Guds familj.

I familjebyn vill vi att alla ska få känna att de är en del av Guds och vår familj, oavsett om du kommer med barn, med kompisgänget utan barn eller ensam. 

Vi har ingen åldersgräns åt något håll men är man mellan 10 och 14 år rekommenderar vi stora lägret (länk) eller 15 år eller äldre 

I familjebyn samlas människor med olika mycket, eller ingen alls, scouterfarenhet. Vi hjälps åt med alla gemensamma uppgifter och under riddarträningarna – dagsaktiviteterna – blir det en blandning av samarbete, hantverk, 

Som deltagare kan du välja själv vilket matlag du ska ingå i eller få hjälp med att bli placerad. Då kommer du antagligen i ett matlag med personer som kommer från samma geografiska område som du.

Familjebyn kommer att hålla till på Skrakviksängen. Den är placerad i mitten av ön, vilket betyder att vi har nära till handelsbod, stora scenen, kapellet med mera. 

Speciellt för dig som vuxen

Vissa dagar kommer det vara föredrag för vuxna samtidigt som barnen har andra aktiviteter. Andra dagar gör vi allt tillsammans. Vissa kvällar kommer det vara mässor i kapellet.

Kontakt

Vi som håller i Domus dei heter Sara Hargemark-Åkerman, Sofie Siverman och Tommy Mellberg.