JUMP @patrullriks17

JUMP är Patrullriks egna scoutfestival! Du som är med på denna festival kommer inte sakna något. Vi kommer bo tillsammans i tält, vindskydd, himmel eller vad du helst föredrar, men vi kommer samtidigt ha bekvämligheter som wifi, brassestolar, mötestält och hög musik! Vi kommer få många spännande gäster både som talare och musiker, där bl.a. Sebastian Stakset kommer delta på festivalen!

Räkna med mycket saker du inte förväntat dig, varken av en scout... eller en festival!

ANMÄL DIG NU!


På JUMP kommer du få en festival som sträcker sig hela vägen upp till trädens toppar i en fantastisk höghöjdsbana, hela vägen ner på beachvollyplanen och allt däremellan. Orden SOFTA och CHILLA kommer användas flitigt och du kommer därför tilldelas en brassestol som kommer bli er officiella stol under hela festivalen! Många andra aktiviteter som Archery Tag, sportduller, byggtävlingar, kommer sedan blanda upp chillet på festivalen!
#ÄVENTYR
#TRO
På JUMP kommer vi ha stort fokus på tron som vi alla bär med oss, endel tror på Jesus, en annan säger sig inte tro på något, en tredje tror på Buddha. På JUMP kommer vi utmana din tro oavsett vart du står i livet, vi kommer bl.a. presentera Jesus Kristus och varför han älskar dig. Vi kommer tillsammans få uppleva hur Guds kraft berör oss och utmanar oss där vi står idag.
Som den festival som JUMP är, blir det givetvis massor av musik i olika former. En av våra stora gäster är Sebastian Stakset, före detta sångare i rapgruppen Kartellen. Men efter att han mött Jesus, lämnade han sitt gamla liv bakom sig. Vi kommer ha Beachparty på Öland, dansparty mitt i skogen, musiktävlingar. Musik i alla dess former är återkommande inslag under hela festivalen!
#MUSIK

Vad händer på Jump?

Frida Råkeberg, predikar onsdag kväll!

Frida, du vet att vi välkomnar alla, oavsett hur scoutig man är: hur mycket scout är du?

-Jag var scout när jag var yngre men sen har jag är jag mest scout på läger, älskar läger i alla former! Och scoutläger är verkligen supernajs.

Vad hoppas du på?
-Jag hoppas att få många roliga och goa upplevelser tillsammans med nya och gamla vänner under P-riks!

Elisabet Svahn har seminarie om vår värld!

Elisabet Svahn, trebarns mamma och bibellärare på Liljeholmens folkhögskola. Hon hoppas på en ny generation som vågar leva helt annorlunda liv. En revolution av kärlek, förnöjsamhet och engagemang.

Tillträdande missionsföreståndare för EFS predikar för oss!

Kerstin Oderhem, detta energiknippe, glädjespridare och tillika tillträdande Missionsföreståndare för hela EFS, kommer att predika för oss på vårt sista kvällsmöte!

Elias & Sophia berättar om äventyr Etiopen!

Elias & Sophia Tranefeldt är i hemma i Sverige och missar såklart inte Patrullriks! Elias & Sophia bor och arbetar som EFS missionärer i Etiopiens huvudstad Addis Abeba. Till oss på Jump kommer de och håller workshop på temat Hopp för mänskligheten. Yes!

David Castor predikar på JUMP!

David Castor, EFS Prästen och numera kändispräst, efter programmet "Tro  Hopp och Kärlek",  som hunnit med det mesta från att predika och roadtrippa i USA till att hitta kärleken i TV.

Vincent Ihlberg bokad talare!

Hur mycket scout är du?

Väldigt lite. Som barn var jag med i en scoutgrupp i bara några veckor. Jag tyckte i och för sig att det var ganska mysigt.

Vad ger dig hopp?

Att Jesus ska komma tillbaka en dag och styra upp saker och ting. Men också att se hur Jesus verkar idag och gör saker i människors liv.

Höghöjdsbana påbörjad!

Höghöjdsbana är nu klart för att byggas till JUMP. Banan kommer bli en del av de äventyr som du kommer få uppleva som deltagare!

Drömbra blir husband på JUMP!

De fantastiska musikerna Johannes Weister och Maria Löwenham drar ihop Drömbra, som är bokade som husband på Patrullriks och JUMP. Det blir fantastiska lovsångsmöten samt konsert med Drömbra!

Röda korset kör flyktingrollspel på JUMP!

Röda korsets ungdomsförbund kommer och gör flyktingrollspelet "På Flykt" med oss. Vad hade egentligen hänt, om vi tvingats fly från Sverige? Låt oss få prova i verkligheten!

Benzza kör konsert på JUMP!

Mer Street music till festivalen! Benzza är en kristen rappare som inte skäms för Jesus! Han har bland annat spelat på Gullbrannafestivalen och kommer bjuda på en fantastisk kväll! Få ett smakprov här, eller besök hans facebooksida!

Cervin klar för JUMP!

En magisk kväll med gitarristen och sångaren Tobias Cervin. Skivaktuell med sin nya skiva "Champion" skall han förgylla en av JUMPs många musikkvällar! Smyglyssna lite här!

Sebastian Stakset kommer till JUMP!

Nu är det klart, mannen, myten, legenden kommer till JUMP. Sebastians resa från en kriminell livsstil, blandat med våld och missbruk och frontfigur i Rap-gruppen kartellen, till att lära känna Jesus och få ett helt nytt liv. Missa inte det!

Völlyböll

Dra ihop ett lag med polarna och anmäl er till skogsbeachvolleybollturneringen (veckans ord)! Vi kommer ha en stor stor plan mitt inne på området, så ni kommer ha gott om tid att över ihop er, dag som natt!

Archerytag bokat!

Nu är Archerytag bokat, testa dina indianskills mot dina polare, och se till att träffa rätt, så du inte själv får en pil i bröstet! Räkna med adrealinpump och ömma fingertoppar!