Varmt tack!

På återseende

Vad kan man annars säga efter en så fantastisk vecka? Innan den här veckan är slut kommer det mesta att vara bortstädat, nedmonterat och återställt i Gärdsmark. Ja självklart inte minnena, de kommer att leva kvar för resten av våra liv. I arrangörsstaben märks en tomhet efter att så intensivt planerat, förberett och genomfört ett sådant här stort evenemang. En enorm logostik har krävts och de som arbetat som platsansvariga har med sina funktionärer gjort ett makalöst arbete. Vi ska inte heller glömma det hårda arbete och den enorma gästfrihet och som familjerna Hedlund, Lundmark och Appelblad visat genom att låta oss arrangera lägret på deras marker och i deras vackra by. Och till sist, tack alla ni som kom och gjorde lägret för oss i Västerbotten och Gärdsmark. Tack alla i familjebyn, scoutbyn och äventyrsbyn, ni har gett oss mer tillbaka än ni nog kan ana. På återseende!